Speedbådskørekort2019-02-13T13:43:45+02:00

Kuursus i Speedbådskørekort i Bogense Sejlklub

Juni 2017. Første hold er klar til at sejle ud med censor


Juni 2017. Endnu et hold kursusdeltagere kommer i land efter at have aflagt praktisk prøve 

Da jeg påbegynder min sejlads gennem Europas kanaler til Frankrig den 1. maj og forventer hjemkomst slutningen af september 2019, vil der ikke blive afholdt Speedbådskursus før foråret 2020. Kurset vil blive annonceret her på siden.

Er du interesseret i at følge min sejlads, gå på min hjemmeside www.katimaje4.dk. Her vil komme friske turopdateringer, og i bunden af siderne er der et link til turens Facebook-side.

Venlig hilsen
Jens Honore

Tidligere kurser:

Kurset juni 2017 er nu afviklet med 15 deltagere, heraf 4 fra Duelighedsholdet, der tog praktisk sejlads ved samme lejlighed. Alle bestod. Stort til lykke herfra.
På holdet deltog 2 elever og 4 pædagoger fra Opholdsstedet i Bogense – Bogense Heldagsskole. Udtalelse herfra:
“Det var en stor fornøjelse at deltage i undervisningen til speedbådskørekort. En grundig forberedelse fra Jens side gjorde, at alle elever bestod prøven, og gik stolte derfra. Så mange tak for en god og behagelig undervisning, der sikrede at vi alle kom godt igennem og sikkert i havn”.

Efterårets Speedbådskursus 2016  er nu afholdt med 10 deltagere. Alle bestod. Udtalelse fra en deltager, Bitten Markvorsen:
Jan og jeg takker for nogle dejlige dage med god undervisning af Jens i afslappet miljø, den tavle som den teoretiske undervisning forgik på er bare super. Tak også til Christian, som drillede os med kryptiske teoretiske spørgsmål under den praktiske prøve.

Speedbådskurset maj 2016 er nu afviklet. 7 kursister deltog, og alle bestod. Censors kommentar til deltagernes kunnen: “De havde faktisk rigtig godt fat i det”.

Udtalelse fra en af deltagerne, No Stress – Coaching, Stress rådgivning & Massage

Det har været helt fantastisk at tage speedbådskørekort i Bogense. En fantastisk flot havn med hyggeligt miljø, og Jens som underviser, der virkelig formåede at undervise, så alle kunne være med og forstå. Kan klart anbefale andre at tage speedbådskørekortet i Bogense. Det var en fornøjelse. God sommer.”