Kursus i Speedbådskørekort i Bogense Sejlklub

Juni 2017. Første hold er klar til at sejle ud med censor

Juni 2017. Endnu et hold kursusdeltagere kommer i land efter at have aflagt praktisk prøve

Speedbådskursus afholdes i Bogense Sejlklub efter følgende plan:

Teoretisk undervisning mandag den 17. og onsdag den 19. august, begge aftener kl. 19.00 – 22.00. Øvelsessejlads lørdag den 22. august, 2 kursister pr. time, tidspunkter aftales individuelt. Prøve søndag den 23. august, 3 kursister pr. time, tidspunkter aftales individuelt.

Tilmelding via tilmeldingsmodul på forsiden af hjemmesiden eller her

Pris for kurset incl. lærebog + praktisk sejlads kr. 800,00. Prøvegebyr til censor kr. 300 (afregnes direkte med censor)

Pris for deltagere der har den teoretiske del af Duelighedsbevis som ønsker at aflægge praktisk prøve i speedbåd. (forberedelse til prøve) kr. 100,00. Her afregnes prøvegebyr kr. 300,00 ligeledes direkte med censor.

M.v.h.

Jens Honore

katimaje4@gmail.com

Tidligere kurser:

Kurset juni 2020 er nu afviklet. 14 kursister deltog, heraf 4 fra Duelighedsholdet, og alle bestod. Stort til lykke herfra.

Udtalelse fra kursister:

Jeg vil bare sige dig tak for en godt kursus på forhånd.
Ikke kedeligt på noget tidspunkt og tak for din måde at forklare reglerne på (klart & tydeligt) nu er det så bare op til os andre at øve os i det.

Også tak for et rigtig godt kursus indtil videre😊
Vi talte om på vej hjem, hvor god du er til at forklare i “billeder”, hvilket vi sætter stor pris på.
Slangen, søen, træet, venner i vest, ryggen til hinanden i øst (blokken) etc….👍

Kurset juni 2017 er nu afviklet med 15 deltagere, heraf 4 fra Duelighedsholdet, der tog praktisk sejlads ved samme lejlighed. Alle bestod. Stort til lykke herfra.
På holdet deltog 2 elever og 4 pædagoger fra Opholdsstedet i Bogense – Bogense Heldagsskole. Udtalelse herfra:
“Det var en stor fornøjelse at deltage i undervisningen til speedbådskørekort. En grundig forberedelse fra Jens side gjorde, at alle elever bestod prøven, og gik stolte derfra. Så mange tak for en god og behagelig undervisning, der sikrede at vi alle kom godt igennem og sikkert i havn”.

Efterårets Speedbådskursus 2016  er nu afholdt med 10 deltagere. Alle bestod. Udtalelse fra en deltager, Bitten Markvorsen:
Jan og jeg takker for nogle dejlige dage med god undervisning af Jens i afslappet miljø, den tavle som den teoretiske undervisning forgik på er bare super. Tak også til Christian, som drillede os med kryptiske teoretiske spørgsmål under den praktiske prøve.