Kalender:

Onsdag d. 5. Juni

Grundlovsdag er Majbritt og jeg klar til at lege med ungerne. Vi mødes kl 15 i klubhuset, måske en forældre vil bage kage. Kl 18 inviterer vi til grillhygge for ungdomssejlere og deres familie. Der er 2 forældre på grillholdet, vi kan godt bruge flere hænder. Jeg har tilmelding fra Dicte, Malthe, Lauritz, Magnus, Jonas, Iben og Rasmus, Rasmus og hvem flere??? (Fevaer!!?)

Vi glæder os til at se jer

8-9. Juni (Pinsen)

SailExtreme i Kerteminde, nærmere information følger – se indbydelse her. Indbydelse til SailXtreme 2019

10. Juni (2. pinsedag)

ingen sejlads

Sommerferieafslutning – sidste sejladsdag på vandet.

Mandage efter d. 27. april:

Vi er på vandet!

Tirsdage efter d. 27. april

Mulighed for at deltage i aftenmatch på klubbens j/80’er – Spørg Majbritt eller Martin for mere information.

Kalender – hvem hjælper med hvad?

Referat fra forældremøde d. 29/4

Sommer på vandet

se DS’s mange sommertilbud her

Stævner 2019:

10-12/5 Feva Holdsejlads Egensedybet  Invitation til holdsejlads
22-23/6 Sejlstævne Egensedybet Egensedybet
31/8 – 1/9 Åbne Lillebæltsmesterskaber Skærbæk
Fænø rundt
30/5 Neptun Forårscup Vejle Invitation
5/6 Grundlovstur Bogense Sejlklub

Når vi ved mere om diverse stævner, skal vi nok sige til – hvis du ønsker at deltage i et stævne der er på listen, så tag en snak med Majbritt eller Martin – så vil de prøve at skaffe mere information.

Overstået:

Lørdag d. 27. april

Standerhejsning i klubben, se begivenhed for flere deltaljer.

Vi vil rigtig gerne se en masse ungdomssejlere til sjov på vandet – det bliver sikkert sæsonens første sejltur, så mon ikke vi laver en havnerundfart / udfordring, hvis vejret tillader det.