Mentorordning

I Bogense Sejlklub har vi en mentorordning, som er et tilbud til alle nye medlemmer med båd om at blive sat i kontakt med et ”ældre” klubmedlem, som i en kortere eller længere periode, kan hjælpe en i gang i klubben.

Mentoren vil orientere om praktiske forhold, eller knytte kontakt til andre medlemmer, som har viden om praktiske spørgsmål. Det kan være tips til, hvor man køber bestemte reservedele, hvordan man får adgang til værkstedet, hvilke reparatører andre har gode erfaringer med, hvordan man får en nøgle til klubhuset, hvem man snakker med, og hvad der findes af forskellige sociale arrangementer.

Som ny bådejer, kan der være rigtig mange spørgsmål, som man kan have glæde af at vende med en mere erfaren sejler. Som erfaren sejler, men ny i klubben, kan det måske bare handle om, at nogen lige hjælper en ind over dørtærsklen til klublivet og forklarer de praktiske forhold i klubben.

Selv om man får en masse informationer både mundtligt og skriftligt ved indmeldelsen, så viser erfaringen, at man har brug for at stille en masse spørgsmål især i den første tid. Så er det dejligt at vide, at man har en mentor, som man altid kan kontakte.

Mange har igennem de år ordningen har kørt, giver udtryk for, at det er dejligt at blive ringet op og orienteret om ordningen og takker ja til tilbuddet.

Når kontakten er oprettet, er det op til parterne selv at finde ud af, hvad der er behov for og hvor længe der er brug for aftalen.

Du kan kontakte vores Mentor kontakt Johannes Skytte på Joskyt@Gmail.com

Kontaktperson.

Johannes Skytte
Tlf: 26658187

Mail: joskyt@gmail.com

 

 

Poul Erik Skælbæk

tlf: 40388411
Mail: poulinga@ibred.dk

Kontaktperson.

Niels Ulrik Veller
Tlf: 53138374

Mail: