Mentorordning for nye sejlere.

Er du ny i klubben eller påtænker at melde dig ind, kan det være lidt svært at overskue, hvordan man kommer ind i klublivet og bliver en del af det store fællesskab. For at afhjælpe dette har vi i Bogense sejlklub en mentorordning med erfarne sejlere. Disse personer kan du kontakte, både på havnen hvor du møder dem meget ofte, men også pr. mail eller telefon, hvis du hellere vil det.

Har du brug for lidt støtte eller hjælp i forbindelse med din båd, kan du også få hjælp af mentorerne. Hjælpen koster ikke noget, men det er en god ide at være medlem af sejlklubben, da vi er et fællesskab og mødes til ”snak” om vores både under hyggelige former. Når vi har klarhed over, hvad du ønsker hjælp til, kan mentoren evt. mødes med dig på din båd for at hjælpe dig. Når du er medlem af sejlklubben har du også adgang til klubbens værksted, du skal medbringe eget værktøj, men der er en skruestik og et arbejdsbord.

Følgende personer kan kontaktes for hjælp:

Tlf. nr.                                      Mail:

Johannes Skytte 26658187 joskyt@gmail.com