Bogense Sejlklub investerede for 3 år siden i en J-70 sportsbåd, som dels skulle anvendes til at udbygge/fastholde antallet af yngre sejlere, og dels skulle være et tilbud til de af klubbens medlemmer som havde lyst til at prøve kræfter med at sejle/dyste i denne type sportsbåd, og ligeledes skulle båden anvendes til træning for vores deltagende hold i Sejlsportsligaen.
Desværre har interessen og aktiviteterne omkring båden ikke levet op til vores forventninger, hvilket har betydet at vi nu har afhændet og solgt båden til Skovshoved Sejlklub.
Hvis der evt. senere skulle vise sig et grundlag/interesse for denne bådtype, som mange andre klubber i dag har vældig stor succes med, ja så må vi se på om der evt. skal anskaffes en igen.

Bestyrelsen har i stedet besluttet at der nu skal investeres i 2 stk. J-80 klubbåde, som dels er en konsekvens af den stigende interesse for deltagelse i sejlerskolen, hvor klubben står og mangler både til undervisning af eleverne, og dels er disse både velegnet til spændende sejlads for de ældste sejlere i ungdomsafdelingen, og ikke mindst så kan de anvendes til kapsejlads/matchrace og eventarrangementer i klubben.